Kako me je Med Contour Multi Power oduševio

Kao i svaka žena trudim se da vodim računa o ishrani i fizičkoj aktivnosti. Trudim se da budem aktivna i da njegujem svoju kožu, lice i tijelo. Tokom ljeta, odnosno već od proljeća počinjem da idem bajkom na posao, da aktivno trčim. Ono sa čim imam problem kao i velika većina žena je celulit. Nažalost genetika je učinila svoje kao i nedovoljan unos vode tokom dana, što dan danas nisam regulisala.

Kada sam prošle godine nakon dojenja i nakupljene vode u trudnoći probala Med Contour Multi Power stvarno sam se oduševila, prije svega jer sam osoba kojoj je teško predugo biti na jednom mjestu, drugo jer mi je uvijek hladno i neugodno, ne volim tamu i mrak, a kada sam došla u Skin Care dočekalo me baš ono što volim, pozitivna energija, miris, ugodan ambijent i svjetlost.

Ja nisam željela da smršam jer sam bila tama, što danas nije slučaj haha, mogao bi se koji kilogram nakon izolacije skinuti.

Ljubazno osoblje mi je odmah objasnilo šta radimo i koji uređaj koristimo.

Prvi Med Contour MULTIPOWER u Bosni i Hercegovini se nalazi u SkinCare Clinic Sarajevo, koji u svoju ponudu među prvima u svijetu uvodi najnoviju generaciju ovog tretmana.

Šta je Med Contour MULTIPOWER?

Inovativni Med Contour MULTIPOWER je uređaj najnovije generacije u svojoj kategoriji, koji kombinuje ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju efikasnog, bezbjednog i bezbolnog nehirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja celulita, zatezanja kože.

Zašto baš sada pišem o njemu, zato jer sam nedavno objavila fotku na instagramu i pitali ste me kako izgledam tako njegovano, nekako ste me odmah motivisali da se okrenem sebi, napravim plan aktivnosti za sebe, prije svega svoju kožu. Ide nam sezona bosih nogica, haljina i lagane odjeće kada se svaka nepravilnost vidi više nego ikada zato krenite odmah.

Zato ja odmah idem popiti čašu vode i gledati fotografije od prošle godine da se motivišem. :-)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *