Organizacija prvog rođendana

Sada kada pogledam koji je datum tačno me sramota što tek sada pišem i dijelim sa vama nakon svih upita gdje smo i kako smo nešto pronašli. Kada je Alek imao 6 mjeseci već sam znala kako želim da sve to izgleda, koje boje i slično. Zanimljivo je što je Alek ljetna beba, doduše pred sam kraj ljeta ali ipak mogli smo očekivati lijepo vrijeme. Taj dan je bio dovoljno topao i sunčan, više kao proljećni jer su to bili zadnji trzaji ljeta.

Prvo što sam uradila je da sa pronašla prostor, željela sam da bude bašta, zelenilo, dovoljno svijetlo prozračno. Odlučili smo se za “Filipovo Ognjište” i njihovu baštu, tadu se renovirali pa smo znali da neće biti nikoga da ćemo imati i dozu privatnosti.

Kao i sve mame i ja sam tražila inspiraciju na netu, željela sam da bude živahno, nježno i pomalo u boho stilu.

Sve sam sama uradila, dekoraciju bašte, stola, ljulje koju sam farbala i uređivala.

Željela sam intimnu proslavu, u krugu porodice kako bi zajedno kreirali lijepe uspomene.

Za tortu su bili zaduženi moji dragi prijatelji iz Slatkog Budžaka kojima realno nema ravnih kada je ovaj posao u pitanju. U svakom zalogaju osjetite čistu emociju, o izgledu ne treba ni govoriti.

Aleku sam kupila ono što će obući u Lindexu, papice sam sama kreirala i posebno sam ponosna na njih.

Ja iskreno nisam nešto nikada bila za likove iz ctanih bar dok ja mogu dabiram umjesto sinova poslije će oni birati, donosno Petar već bira.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *