Alekova stolica za hranjenje

Kada smo se pitali kakva nam stolica za hranjenje treba prvo što smo znali je da mora imati pojaseve jer je Alek jako aktivan i dovoljan je tren nepežanje da on napravi neku frku.

Petrova stolica je bila gabaritna, plastična i sa nekim tačkicama. Željeli smo da Alekova bude udobna, sigurna ali i da nam se slaže sa ostalim namještajem.

Kada sam otišla u Babycentar znala sam da ću pronaći to što tražim jer smo dok smo kupovali u trudnoći vidjeli dosta toga.

Ova FreeON stolica ispunila je naša očekivana, lijepa je, stabilna, lako se održava i Aleku se sviđa.

Jedinstveni i elegantni skandinavski dizajn Gourmet stolice oduševljava na prvi pogled, a svojim karakteristikama koje pružaju djetetu sigurno i zabavno hranjenje, uvjerit će vas da je savršen izbor za svaku kuhinju.

Stolica je izrađena iz masivnog drveta i dodatno je zaštićena plastičnim, skidivim pladnjem. Za sigurnost djeteta tu je sigurnosni pojas u tri tačke, te potpuno prilagodljiva sjedalica dobi djeteta zbog pomičnih bočnih mehanizama. Stolica je idealne visine zbog čega se savršeno uklapa u svaku trpezariju, te omogućava djetetu uključivanje u neposrednu interakciju sa ostatkom porodice.

Evo neke karakeristike:

• primjerena za djecu koja samostalno sjede, od 6 mjeseci do 60 kg
• skidiv plastični pladanj
• sigurnosni pojas u tri točke
• bočni mehanizam za podešavanje visine sjedala i naslona za noge
• dimenzije: 82,5 x 57 x 70 cm.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *