Zlatibor mjesto za cijelu porodica

Zlatibor mi je pored Olimpijskih ljepotica najdraža planina, za mene je posebno važna i izaziva posebne emocije i budi najljepša sječanja. Na Zlatibor sam išla svake godine sa školom na rekreativnu nastavu, tu sam se prvi put i zaljubila u drugom razredu Osnovne škole :-) , bio je to Dimitrije, iz susjednog odjeljenja, vukao me na sankama i čistio od snijega, sjećam se kao da je jučer bilo.

Sada svake godine odlazimo bar jednom tokom godine na Zlatibor. Prvo što nam je važno je Hotel gdje ćemo biti smješteni, evo drugu godinu za redom biramo Hotel Mona, jednostavno je zadovoljio sve naše kriterije ali prije svega nas je osvojio šarmom, ljubaznim osobljem i sadržajem.

Ove godine smo išli u punom sastavu :-), mama, tata i dva brata :-).

Donosim naše utiske i šta sve treba da probate i vidite na Zlatiboru.

Zlatibor je rekreativni centar, skijalište, centar kulturnih dešavanja i okupljanja ljudi sa svih strana. Odlično ćete se provesti kad god da se odlučite da posjetite ovu planinu. Ponuda je raznovrsna, tako da Zlatibor predstavlja idealno mjesto za odmor sa dijecom, tinejdžerima, mladima, kao i starijoj populaciji.

Okružen predivnom borovom šumom, u samom centru Zlatibora – nalazi se hotel Zlatibor Mona.

Meni je hotel kao samo srce Zlatibora, toliko je kompletan, ugodan i kao neki lavirint gdje na svakom dijelu imate nešto posebno i lijepo. Pri samom ulasku ima neku posebnu energiju i predivan miris koji odmah asocira na odmor i relaksaciju. Soba nam je bila izuzetno komotna s obzirom da imamo dvoje djece, kolica koja inače zauzmu pola sobe :-).

Mi smo najviše vremena provodili u wellnes centru, odnosno u bazenu i restoranu. Tako da smo baš odmarali i uživali u ukusnim jelima :-).

Hotel se nalazi u samom centru tako da je bilo sve na dohvat ruke, od predivnog jezera, šetlišta, Dino parka, zlatiborskog spomenika, žičare itd. Velika je prednost da možete sve da obiđete pješke bez da palite automobil za svaki izlet ili odlazak iz hotela.

Dino Park

Moram priznati ja da nisam „morala“ ići u obilaske ne bih ni izlazila iz hotela u kojem bukvalno imate sve i nemate potrebe za napuštanje istog. Mi smo se trudili da svakom od nas ugodimo i da nam bude lijepo. Mislim da je samo bilo gostima restorana veselo kada se pojavimo jer je Alek vrištao kao nikad prije, al zato su nas svi zapamtili. :-)

Svako je imao mjesto u hotelu gdje je bio posebno sretan, Petar i ja u wellnes centru, predivan bazen, lijepo ušuškan, divno dekorisan i romantičan baš kako volim. Suprug je uživao u  restoranima , a posebno u restoranu Perun i nacionalnim jelima. Alek je svoju energiju trošio u Monica igraonica koja me je oduševila, kao roditelj važno mi je da je igraona sigurna, da ima neko ko sve to nadgleda, da ima sadržaj za različite uzraste i iskreno nisam očekivala toliko sadržaja, mislila sam da je to tek samo igraonica neki mali kutak ali naprotiv, prostrano, udobno, prozračno i svjetlo.

Monica Igraonica

Moje tople preporuke za odlazak u Monu, na Zlatibor. Za mene je to sinonim za odmor, porodicu i ljubav.

Nakon što smo se vratili skontali smo da ćemo svakako otići i kada padne bijeli pokrivač kako bi uživali u zimskim radostima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *