Tricikl je odlična investicija, kupite ga i gledate kako mališani odrastaju

Petar i ja smo odlučili Aleku kupiti tricikl kako bi ga obradovali za prvi rođendan. Svaki dan kada Petar vozi bicikl on se oduševi točkovima, guvernalom, šarenilom bajka i želi da ga dodruje, da ga gura i sjedi na njemu. Kada smo Petru kupili tricikl u baby centru prije više od 4 godine nismo ni znali koliko će nam pomoći u svakodnevnim šetnjama, koliko će se Petar igrati i zabavljati na triciklu ali i oko njega. Bili smo mirni nekoliko godina i nadamo se da ćemo isto tako biti i sa Alekom i njegovim triciklom. Iskreno možda ne bi ni kupili sada tricikl jer je relativno rano ali nismo mogli propustiti odličan tricikl italijanskog brenda ITALTRIKE u baby centru koji je snižen 40%. Tako je Alek dobio tricikl a Petar romobil po koji smo primarno i došli.

Ovisno o veličini i razvoju djeteta, većina djece spremna je za tricikl do dvije godine. I do 4. godine života obično mogu upravljati, pedalirati i upravljati triciklom, te su spremni prijeći na bicikl s točkovima bez pedala. Tricikl ih podučava mnogim važnim lekcijama koje poboljšavaju njihovo mentalno i fizičko zdravlje. Mnogi su benefiti kupovine tricikla, evo nekih od njih.

Koordinacija i ravnoteža

Upravljanje triciklom zahtijeva koordinaciju ruku dok pedaliranje zahtijeva koordinaciju stopala. Suočavaju se s nekoliko poteškoća u upravljanju novim triciklom, ali s vremenom i naporima polako uče pravilne pokrete.

Većina djece u dobi od 1- 2 godine nestrpljivo rade stvari samostalno jer žele znati kako stvari funkcionišu i željna su obavljanja jednostavnih zadataka. Sve ove stvari olakšava tricikl dajući djeci slobodu koju žele. Kada nauče da svojim naporima, lagano se kreću prema naprijed, uživaju u tome i ohrabruju ih da ulože sve napore sami.

Do 2. godine djeca imaju prirodni entuzijazam da rade stvari samostalno i preuzimaju inicijativu za nove odgovornosti. U ovoj fazi tricikl je savršena igračka koja ih može potaknuti u tome. Ova faza obično traje do 6 godina kada većina djece savlada korištenje bicikla. Dakle, tokom ove faze, tricikl je izvrstan alat za pripremu i poticanje na poduzimanje inicijativa.

Evo koji smo mi tricikl odabrali, priznajte sjajan je!

Tricikl 3 u 1 fantastična je igračka za vaše dijete u godinama u kojima odrasta. Dijete može uživati ​​u ovom triciklu od druge godine starosti. Ima sve karakteristike za maksimalnu udobnost, funkcionalnost i kontrolu roditelja, kao i nezavisnost, zbog čega vaše dijete može u potpunosti uživati ​​u vožnji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *