Pampers nagrađuje sve svoje kupce! Sakupite naljepnice i osvojite super nagrade.

Ne znam da li ste ljubitelj nagradnih igara i da li volite programe lojalnosti, mi smo porodično ludi za ovakvim aktivnostima. Sjećam se da smo sa Petrom kada je imao nepune dvije godine skupljali bodove za Pampers kutiju za igračke i torbu za mame. Tada smo uspjeli skupiti za kutiju za igračke, a mama se nikada nije dočepala svoje torbe :-). Zato sada nekoliko godina poslije igramo se ponovo i odlučili smo osvojiti sve nagrade.

#mamaioblutak

Ukoliko ste korisnik Pampers pelena, odnosno vaši mališani sigurna sam da će vas obradovati Pampers program lojalnosti koji traje od 15.05. do 19.07.2019. Za kupovinu bilo kojeg Pampers proizvoda u iznosu od 10 KM i više osvajate naljepnicu na kasi u dm prodavnicama gdje preuzmete brošuru za sakupljanje naljepnica sa kojima osvajate poklone. Važno je da sačuvate naljepnice nakon svake kupovine te zaljepite u brošuru. Vi odlučujete koje nagrade želite, a mi smo odlučili želimo sve tri, a to su:

Fisher Price ksilofon- za njega treba 10 naljepnica

Pampers torba za mame- za nju treba 15 naljepnica i sigurna sam bićeeee moja :-)

Fisher Price guralica (hodalica) – za nju treba 20 naljepnica.

Popunjenu brošuru, zajedno sa računima od kupovine šaljete na adresu Orbico d.o.o. Lužansko polje 7, 71 210 Ilidža.

Ono što je jako važno da svi koji učestvuju i sakupe naljepnice osvajaju nagradu, jer nismo svi sretne ruke kada su igre na sreću u pitanju. Zato učestvujte, neka vam stariji mališani pomognu sa sakupljanjem i ljepljenjem naljepnica, neka se raduju svakoj novoj, neka broje i osvoje Pampers vrijedne nagrade.

Pampers brošura zamalo pojedena :-)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *