Odaberite pravi grudnjak za dojenje

Nadam se da ću i svoje drugo dijete dojiti kao i Petra i dovoljno dugo. Pričala sam jako puno o dojenju I mom iskustvu, o sreći, povezanosti i jedinstvenom osjećaju koji doživiti tokom dojenja.

U prvoj trudnoći sam bila sujevjerna pa nisam ništa kupovala, kako sebi što će mi trebati nakon poroda tako ni bebi pa sam na kraju zakasnila :-).

 

Grudnjake za dojenje sam našla usput u nekoj radnji u naselju a drugih par je suprug kupio pored svog posla i iskreno bili su baš ružni, nekakvi démodé i kao za bakice, ali eto u toj svojoj frci nisam se nešto “modirala” a sada mi se baš modira hahaha. Pronašla sam predivne grudnjake za dojenje i već ih kupila i pripremila. Grudnjak osigurava sve što treba mami koja doji, a Lisca grudnjak me je osvojio i to upravo udobnošću ugodnog materijala, idealnom potporom grudima koje u tom razdoblju postanu punije i teže, dvostruko oblikovanim košaricama koje će se pobrinuti za potrebnu potporu i time praktično dojenje, kopčama na naramenicama koje omogućuju jednostavno otkopčavanje i zakopčavanje košarica, jer se kopče iznad košarica mogu otkopčati jednom rukom.

Još jednom napominjem, dojimo, dojimo, dojite, dojite!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *