Prvi kasting i prvo profesionalno snimanje

Iako sam imala puno komentara tipa kako možeš dijete maltretirati, ili jao lječiš svoje komplekse itd. Nisam se puno obazirala na to šta će “čaršija” reći, ja svoje dijete nisam primoravala, mi razgovaramo i pričamo, objašnjavamo, tačno nisam sigurna da je shvatio šta je profesionalno snimanje ali je shvatio da će se fotkati i da mora ići na kasting kako bi pokazao šta zna i da li odgovara, za njega je to bilo takmičenje. 

Pokazala sam mu par fotografija i odmah je ukapirao šta treba i šta je poenta, veoma je odgovorno prihvatio sve to i čak trenirao sa dadiljom kući šta bi on to mogao i kako. Bio je jako uzbuđen. Kada smo otišli na probno fotkanje sve je vrlo rado obukao čak nije htio  da skine kada smo završili, to je bio show, pričao je bez prestanka kao i obično. Pitao me je nekoliko puta da li je pobjedio i kada sam mu rekla da su ga odabrali bio je presretan svima je pričao u pekari, prodavnici, ej pobjedio sam na Alma Ras  toliko nam je to bilo smiješno i simpatično.

Poslije nekoliko dana imali smo i snimanje, bio je uzbuđen i sretan i jedva čekao da stigne, naravno na setu je opet pričao i objašnjavao šta smo kući radili koju stolicu smo kupili itd. Bila sam toliko ponosna na svog dječaka od tri godine koji je toliko bio društven da su se svi uključili u priču. 

Kada se obukao i stao pred objektiv talentovanog fotografa, a u pitanju je Edvin Kalić vidjela sam malog profesionalca sa iskrenim osmjehom i bila sam sretna što smo donjeli odluku da se fotografiše. Pokazao je zrelost i odgovornost sa svoje tri godine a moje srce je bilo ispunjeno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *